Ένας 17χρονος κατηγορείται για βιασμό 9χρονης, που φέρεται να είναι ανιψιά του, στην περιοχή του Πύργου Τριφυλίας στη Μεσσηνία. Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής ο συλληφθείς μετήχθη από τα κρατητήρια της Καλαμάτας στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας και εμφανίστηκε στις δικαστικές Αρχές χωρίς δικηγόρο. Το δικαστήριο όρισε ως συνήγορό του το δικηγόρο – μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, Γεώργιο Βασιλόπουλο. Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, tharrosnews.gr, ο κατηγορούμενος, η ανήλικη, οι γονείς της και οικεία τους πρόσωπα διέμεναν, μαζί, προσωρινά στον Πύργο Τριφυλίας, όπου έχουν μεταβεί το τελευταίο χρονικό διάστημα για εργασίες ελαιοσυγκομιδής. Χθες τα ξημερώματα ο κατηγορούμενος φέρεται να προχώρησε σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της ανήλικης που, κατά τον Ποινικό Κώδικα, είναι ίσης βαρύτητας με τη συνουσία πράξεις.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.