Το Τριμελές Εφετείο τον έκρινε ένοχο για το ποσό των 500 ευρώ που πήρε από τη σύζυγο ασθενούς στο «Ιπποκράτειο».
Χειρουργός καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών, με 3ετή αναστολή, καθώς το Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για «φακελάκι» 500 ευρώ, ποσό το οποίο -σύμφωνα με το κατηγορητήριο- πήρε από τη σύζυγο ασθενούς, προκειμένου να επισπευσθεί εγχείρηση χολής στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε το Μάρτιο του 2011, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος συνέλαβαν το γιατρό, διευθυντή τότε της Χειρουργικής Κλινικής του «Ιπποκρατείου». Προηγήθηκε καταγγελία της συζύγου του ασθενούς στους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., ενώ στο γραφείο του κατηγορούμενου γιατρού βρέθηκαν 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Ο ίδιος, απολογούμενος ενώπιον του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, αρνήθηκε την κατηγορία, λέγοντας ότι η καταγγέλλουσα τον «παγίδευσε». Την ίδια ποινή είχε επιβάλει τον Απρίλιο του 2011 το Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, εξετάζοντας την υπόθεση με την αυτόφωρη διαδικασία.
Πηγή: protothema.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.