Με τον σύντροφό της στη Μύκονο η Ναόμι Κάμπελ

Lamianow.gr By Lamianow.gr
2 Min Read

Νέες φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Ναόμι Κάμπελ στη Μύκονο, που ήρθαν τώρα στη δημοσιότητα, ρίχνουν… φως στην προσωπική της ζωή, επιβεβαιώνοντας τη μέχρι πρότινος φημολογούμενη σχέση της με τον dj Rampa.

Η 54χρονη «ιέρεια του μόντελινγκ» βρέθηκε τον Αύγουστο στο  νησί των ανέμων, με το Mykonos Live TV να την καταγράφει τότε να διασκεδάζει σε δημοφιλές club του νησιού, λικνίζοντας το καλλίγραμμο κορμί της στον ρυθμό των μουσικών επιλογών του δημοφιλούς και ακριβοπληρωμένου dj του γερμανικού label Keinemusik.

campel3

Σε άλλα βίντεο, ωστόσο, από το ίδιο event, τα οποία κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η «μαύρη γαζέλα της πασαρέλας» κατεγράφη σε τρυφερές στιγμές με τον dj Rampa, με τους δυο τους να φιλιούνται στο στόμα, πυροδοτώντας έτσι και τις φήμες περί νέας σχέσης του top model.

campel1

Το ειδύλλιο φαίνεται πως επιβεβαιώνονται τώρα μέσα από τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού στη Μύκονο. Σε αυτές το διάσημο μοντέλο απεικονίζεται να απολαμβάνει τη βόλτα του μαζί με τον dj Rampa στο κυκλαδίτικο νησί, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

campel2

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι στα «κλικ» το μοντέλο εμφανίζεται με ένα μίνι λευκό φόρεμα με broderie Anglaise floral σχέδιο, το οποίο κοστίζει γύρω στα 4.800 ευρώ, και κρατά συλλεκτική τσάντα Kelly του οίκου Hermès, σε μίνι μέγεθος και γαλάζια απόχρωση, που αγγίζει τα 30.000 ευρώ. Σε άλλες εικόνες, η Ναόμι Κάμπελ και ο σύντροφός της εμφανίζονται να χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα σε γνωστή παραλία του νησιού, με την 54χρονη να… ζαλίζει ακόμη με τις εκπληκτικές αναλογίες της.

πηγη- espresso.gr

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *