Τρόμος για δύο παίκτες της Μαρσέιγ: Δέχθηκαν πυροβολισμούς από ληστές που πήγαν να κλέψουν τα αμάξια τους!

Παίκτες της Μαρσέιγ δέχθηκαν καταιγισμό πυροβολισμών από ληστές που επιχείρησαν να κλέψουν τα αμάξια τους!

newsroom lamia Add a Comment
2 Min Read

Τον τρόμο έζησαν δύο ποδοσφαιριστές της Μαρσέιγ. Συγκεκριμένα, οι Φαρίς Μουμπανιά και ο Ζαν Ονανά δέχθηκαν επίθεση από ομάδα ληστών που τους επιτέθηκε με στόχο να κλέψει τα αμάξια τους κατά την επιστροφή στη Μασσαλία από την εκτός έδρας αναμέτρησης της ομάδας του με την Χάβρη.

Διενεργείται έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες αυτής της απόπειρας ένοπλης κλοπής αυτοκινήτου. Προς το παρόν, οι αρχές δεν γνωρίζουν πόσα άτομα (που τράπηκαν σε φυγή) επιχείρησαν να επιτεθούν στα οχήματα των δύο ποδοσφαιριστών.

Οι Φαρίς Μουμπανιά και ο Ζαν Ονανά ήταν ξεκάθαρα στόχοι, καθώς  δέχθηκαν καταιγισμό πυροβολισμών, ενώ δύο σφαίρες χτύπησαν την πόρτα του οδηγού και μια το πορτμπαγκάζ, με τους παίκτες των Μασσαλών να αναπτύσσουν ταχύτητα προκειμένου να ξεφύγουν από την επίθεση που δέχθηκαν.

Οι παίκτες είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους αλλά παρόλα αυτά είναι εξαιρετικά σοκαρισμένοι, όπως και ο σύλλογος που βρίσκεται σε συνεχή επαφή με όλους τους παίκτες του αλλά και με τις αρμόδιες αρχές. Οι αρχές βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Μαρσέιγ προκειμένου να μάθουν περισσότερα για τις συνθήκες αυτής της απόπειρας κλοπής αυτοκινήτου.

Ο Μουμπάνια και ο Ονανά εντάχθηκαν στην Μαρσέιγ κατά την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο επιθετικός, που προσλήφθηκε για οκτώ εκατομμύρια ευρώ από τη νορβηγική ομάδα Μπόντο Γκλιμτ σημείωσε τέσσερα γκολ σε 20 εμφανίσεις. Ο μέσος είναι δανεικός με οψιόν αγοράς από την Μπεσίκτας.

sportal.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version