Φθιώτιδα: Κατάσβεση στο “άψε σβήσε” – Πώς σώθηκε από πυρκαγιά ξενοδοχείο στα Λουτρά Υπάτης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Χάρη στα άμεσα αντανακλαστικά της Π.Υ η φωτιά έσβησε σε χρόνο ρεκόρ…

Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 10 το πρωί όταν δωμάτιο ξενοδοχείου στα Λουτρά Υπάτης, τυλίχθηκε στις φλόγες. Η ιδιοκτήτρια τηλεφώνησε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, της οποίας η αντίδραση ήταν συντονισμένη, άμεση και αποτελεσματική.

Με το που σήμανε συναγερμός, οχήματα και άνδρες του ΠΚ Αργυροχωρίου με επικεφαλής τον διοικητή Γιώργο Φωτόπουλο κατέφτασαν στο συμβάν και ρίχθηκαν στη μάχη της κατάσβεσης. Την ίδια ώρα έσπευδαν οχήματα από τη Λαμία με επικεφαλής τον Περιφερειακό Διοικητή ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχο Σίμος Αποστόλου και τον Υποδιοικητή της ΠΥ Φθιώτιδας Γιώργο Κρεμμύδα.

“Το ευτύχημα ήταν ότι την ώρα της φωτιάς δεν βρίσκονταν ένοικοι στο ξενοδοχείο και δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές. Η φωτιά πρόλαβε να καταστρέψει ολοσχερώς μόνο το δωμάτιο στο οποίο εκδηλ΄ώθηκε, στον ημιόροφο του ξενοδοχείου, πριν προλάβει να επεκταθεί και στο υπόλοιπο κτίριο. Προλάβαμε τα χειρότερα. Το προανακριτικό τμήμα μας διεξάγει έρευνες για να διελευκανθούν τα αίτια της φωτιάς” δήλωσε στον LamiaPolis 87.7 ο Υποδιοικητής ΠΥ Φθ/δας Γιώργος Κρεμμύδας.

Σύμφωνα με το νεότερα στοιχεία κάηκε ένα δωμάτιο στον πρώτο ορόφου του ξενοδοχείο ωστόσο η φωτιά δεν επεκτάθηκε και δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version