Σκιάθος: Νεκρός 40χρονος σε τροχαίο με μηχανή, πέθανε κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής του στη Λάρισα

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Στα μαύρα η Σκιάθος για τον θάνατο 40χρονου οδηγού μηχανής μετά από τροχαίο. Για τη σωτηρία του, στήθηκε αεροδιακομιδή αλλά ο άτυχος άντρας υπέκυψε…

Η Σκιάθος στο επίκεντρο για την τραγωδία με τον θάνατο ενός 40χρονου οδηγού μηχανής μετά από τροχαίο. Η κινητοποίηση στο νησί ήταν ταχύτατη, αλλά τα τραύματα εκμηδένισαν τις όποιες ελπίδες υπήρχαν. Ο άτυχος άντρας εξέπνευσε κατά τη διάρκεια της αεροδιακομιδής του, στη Λάρισα και αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο της πόλης, διαπίστωσαν τον θάνατό του. Μια άτυχη στιγμή στοίχισε τη ζωή σε ακόμα έναν οδηγό, με τη μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου να μεγαλώνει διαρκώς.

Άλλη μια τραγωδία στο νησί της Σκιάθου, όταν ένας 40χρονος λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής 19 Μαΐου, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και «καρφώθηκε» σε κράσπεδο έξω από την περίφραξη του αεροδρομίου, στην διασταύρωση της περιφερειακής οδού με το αεροδρόμιο.

Ο 40χρονος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του νησιού. Στη συνέχεια στήθηκε  επιχείρηση για τη μεταφορά του σε νοσοκομείο στη Λάρισα.

Αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας αναχώρησε από το Αεροδρόμιο της Σκιάθου 33 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα προς το αεροδρόμιο της Λάρισας και στην συνέχεια ο 40χρονος μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά του, κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version