Ο αθλητικογράφος και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Μαυρομάτης και η συζυγός του διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γεννηματάς μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στο κέντρο της Αθήνας.
Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο ίδιος φέρει σοβαρά εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματος του και η σύζυγος του φέρει πιο σοβαρά εγκαύματα στο 40% του σώματος της. Η κατάσταση τους χαρακτηρίζεται κρίσιμη.
Η σύζυγος του έχει βαρύτερη κλινική εικόνα και τέθηκε σε μηχανική υποστήριξη.
Και οι δυο νοσηλεύονται στη Μονάδα Εγκαυμάτων της πλαστικής χειρουργικής του νοσοκομείου.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.