Πανελλήνια διάκριση για τον 12χρονο σκακιστή από το Καρπενήσι: Πρώτευσε στο Μαθητικό Πρωτάθλημα της Λάρισας – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr
By Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Πανελλήνια διάκριση για 12χρονο σκακιστή από το Καρπενήσι. Ο Νότης Αναγνωστόπουλος πρώτευσε στο Μαθητικό Πρωτάθλημα της Λάρισας.

Ανάμεσα σε 701 μαθητές και μαθήτριες απ’ όλη την Ελλάδα, ο Νότης Αναγνωστόπουλος, της ΣΤ΄ τάξης κατάφερε να τερματίσει αήττητος απέναντι σε πολύ ισχυρούς αντιπάλους, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 8,5 στα 9 και κατακτώντας πανάξια την πρώτη θέση!

“Ο Νότης αγωνίστηκε εκπροσωπώντας το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου. Στη συγκεκριμένη κατηγορία, συμμετείχαν 73 μαθητές-μαθήτριες. Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ιδιαίτερα στον δικό μας Νότη, πάντα επιτυχίες να έχει και συγχαρητήρια στους γονείς του που τον στηρίζουν!”, αναφέρει το 1ο Δ.Σ. Καρπενησίου.

Μιλώντας στο Lamia Now εξήρε την αγάπη του για το σκάκι απο την παιδική ηλικία των 5 ετών και πολύ γρήγορα ξεχώρισε με αποτέλεσμα ως ταλέντο να του ζητήσουν να ενταχθεί στην ομάδα ομίλου στο Χαλάνδρι.

Ο μικρός Νότης έχει πολλά σχέδια για το μέλλον και όπως επεσήμανε του αρέσει να δίνει συμβουλές και να κάνει μαθήματα σκάκι σε άλλους.

Δείτε το video:

Share This Article
Follow:
Η ανεξάρτητη ηλεκτρονική εφημερίδα ενημέρωσης της Λαμίας και της Στερεάς Ελλάδας. Γιατί η ενημέρωση χρειάζεται άποψη.
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *