Μουσικό Σχολείο Λαμίας: Πρόβλημα για τους μαθητές από την παύση της σίτισης / Αλλαγή στο πρόγραμμα των μαθητών – ΒΙΝΤΕΟ

Μία εφ'όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, Οδυσσέας Γκοτζαμάνης, στο Lamia Now. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που δημιουργείται στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου η παύση της σίτισης, ενώ φυσικά κάλεσε τους πάντες στη νέα θεατρική παράσταση του Σχολείου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read
Ο Οδυσσέας Γκοτζαμάνης για τα σχολικά γεύματα και τη νέα παράσταση του Μουσικού Σχολείου Λαμίας

Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Λαμίας, Οδυσσέας Γκοτζαμάνης, στο Lamia Now. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πρόβλημα που δημιουργείται στους μαθητές του Μουσικού Σχολείου η παύση της σίτισης, ενώ φυσικά κάλεσε τους πάντες στη νέα θεατρική παράσταση του Σχολείου στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

“Υπάρχουν παιδιά που έρχονται από το Καρπενήσι, από Αταλάντη και Στυλίδα και οι μαθητές επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά τις 16:00”

Οδυσσέας Γκοτζαμάνης στο Lamia Now

“Παγώνει” ο ΕΦΕΤ την επαναλειτουργία του εργοστασίου της “Γιαννίτσης Group” μετά τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών σε σχολεία της Λαμίας.

Οι ελεγκτές του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων έκριναν σκόπιμο να αναστείλει τη λειτουργία μέχρι να διαμορφωθούν κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέπουν την ασφαλή παραγωγή ειδών τροφίμων.

Παράλληλα αναστέλλεται και η διάθεση των σχολικών γευμάτων στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Λαμιέων. Ο ΟΠΕΚΑ στον οποίο ανήκει η αρμοδιότητα για τη διανομή των σχολικών γευμάτων, αποφάσισε να σταματήσει η σίτιση από τη συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής, μετά τις καταγγελίες.

Η παύση της σίτισης δημιουργεί πρόβλημα στο Μουσικό Σχολείου Λαμίας, τα παιδιά του οποίου σιτίζονται για πάρα πολλά χρόνια, καθώς σχολάνε στις τρεις το μεσημέρι. “Υπάρχουν παιδιά που έρχονται από το Καρπενήσι, από Αταλάντη και Στυλίδα και οι μαθητές επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά τις 16:00”, δηλώνει στο Lamia Now ο διευθυντής Οδυσσέας Γκοτζαμάνης.

Ο Σύλλογος πήρε την απόφαση οι μαθητές να σχολάνε πλέον στις 13:30, ώστε να φτάνουν στο σπίτι τους μία εύλογη ώρα και ήδη έχει γίνει αναμόρφωση του προγράμματος.

Η απόφαση ελήφθη με δεδομένο ότι αυτό θα ισχύσει μόνο για 4 ημέρες, αφού αμέσως μετά, το σχολείο ξεκινά τις προαγωγικές εξετάσεις.

Νέα παράσταση από το Μουσικό Σχολείο Λαμίας και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και το Μουσικό Σχολείο Λαμίας  παρουσιάζουν  την παράσταση «Το μινόρε» σε θεατρική διασκευή Δημήτρη Χαλιώτη και σκηνοθεσία Οδυσσέα Γκοτζαμάνη στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Οι παραστάσεις  θα δοθούν  την Παρασκευή, 24, την Κυριακή, 26 και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2024 στις 9 και μισή το βράδυ  με ελεύθερη είσοδο  για το κοινό.

Μιλώντας στο Lamia Now, o διευθυντής Οδυσσέας Γκοτζαμάνης, τόνισε πως πρόκειται για μία προσπάθεια των καθηγητών, αφού οι καθηγητές και όχι οι αθητές θα μετέχουν στην παράσταση και είναι μία μοναδική ευκαιρία να κρίνουν οι μαθητές του διδάσκοντες. Το συγκεκριμένο έργο επιλέχθηκε διότι έχει και μουσική καθώς θ αμετέχει στην σκηνή ζωντανά ορχήστρα.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version