Μία μίνι ένταση επικράτησε έξω από την OPAP Arena, με μια μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού να περνάνε χωρίς τον έλεγχο της αστυνομίας.
Μία μικρή ένταση επικράτησε έξω από την OPAP Arena λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό.
Συγκεκριμένα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει να φτάνουν σιγά σιγά στη γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια μερίδα εξ αυτών πήγε με λίγη παραπάνω… φόρα και επιχείρησαν να μπουν έτσι.
Κάπου εκεί επικράτησε μια μίνι ένταση με την αστυνομία, την ασφάλεια του γηπέδου και τους οπαδούς. Ωστόσο περίπου πενήντα οπαδοί των «ερυθρολεύκων» κατάφεραν να μπουν στον περιβάλλοντα χώρο της OPAP Arena και χωρίς κανέναν έλεγχο.
Υπενθυμίζεται πως το μεγαλύτερο μέρος των φίλων του Ολυμπιακού θα μετακινηθεί στο γήπεδο με το τρένο, ενώ στην OPAP Arena έχουν φτάσει μερικοί μεμονωμένοι.
sportal.gr

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.