Λαμία : H INDICO GROUP ΙΚΕ σας προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ενέργειας και… σας δίνει δώρα!

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Η INDICO GROUP ΙΚΕ είναι μια πολυσυλλεκτική εταιρεία η οποία σας προσφέρει λύσεις

Η INDICO GROUP ΙΚΕ προσφέρει προνομιακές τιμές στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας σε συνεργασία με κορυφαίους παρόχους της αγοράς. Η προσέγγισή της είναι εξατομικευμένη, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.
Επιπλέον, παρέχει διαφανή πληροφόρηση σχετικά με τις επιλογές ενεργειακών πακέτων και τις δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας.


Χρηματοδότηση και Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων:
Η INDICO GROUP ΙΚΕ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τη χρηματοδότηση και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέσω συνεργασιών με εξειδικευμένους επαγγελματίες και χρηματοδοτικά ιδρύματα, παρέχει στους πελάτες ευέλικτες επιλογές χρηματοδότησης και τη δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων που προσαρμόζονται στις ανάγκες τους και τις συνθήκες του περιβάλλοντος.



Φόρτιση Οχημάτων: Σε συνεργασία με κορυφαίους συνεργάτες στον τομέα της φόρτισης οχημάτων, η INDICO GROUP ΙΚΕ παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους εγκατάσταση. Αυτές οι λύσεις περιλαμβάνουν τόσο τεχνολογίες φόρτισης σε κατοικημένους χώρους όσο και σε επαγγελματικά περιβάλλοντα, επιτρέποντας στους πελάτες της να ενσωματώσουν βιώσιμες λύσεις φόρτισης στην καθημερινή τους ζωή και εργασία.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version