Λαμία : Φωτιά στον ΧΥΤΑ – κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας του δήμου (Βίντεο, Φώτο)

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι της Παρασκευής στον ΧΥΤΑ Λαμίας. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Λαμιέων με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο Αχιλλέα Τζουβάρα όπως και υδροφόρες του δήμου αλλά και μηχανήματα βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο σημείο όπου ξέσπασε πυρκαγιά και τα άμεσα αντανακλαστικά που επιδείχθησαν βοηθούν στην διαχείριση της πυρκαγιάς.

Mάλιστα δόθηκε εντολή να σηκωθεί το ένα από τα δύο PZL που βρίσκονται στο αεροδρόμιο Λαμίας ενώ πριν λίγο σηκώθηκε και το 2ο.

Ως γνωστόν ο ΧΥΤΑ Λαμίας αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα θέματα που αντιμετωπίζει η περιοχή μιας και η κατάσταση του είναι οριακή και μέχρι τώρα απωλέσθησαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για την αναμόρφωση του σε έργα τα οποία θα έπρεπε να έχουν “τρέξει” εδώ και χρόνια.

Πρόκειται άλλωστε για ένα θέμα που έχει επισημανθεί ουκ ολίγες φορές από τη νυν δημοτική αρχή που έχει τονίσει κατ’ επανάληψιν ότι χάθηκε σημαντική χρηματοδότηση τα προηγούμενα χρόνια και πως την δεδομένη χρονική στιγμή γινόνται μεγάλες προσπάθειες ώστε η κατάσταση να παραμείνει διαχειρίσιμη.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version