Λαμία : Φθηνότερο εισιτήριο  ζητούν οι φοιτητές – “Ναι μεν αλλά… να εξεταστεί το νομικό πλαίσιο απαντά η Περιφέρεια”΄(Φώτ., Βίντεο)

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read
Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φθιώτιδας οι φοιτητές για τη μειωμένη κάρτα του Αστικού ΚΤΕΛ

Στο πλευρό των  φοιτητών  περιφέρεια και δήμος προκειμένου να εξεταστεί τρόπος  να χρηματοδοτηθεί η κάρτα απεριορίστων διαδρομών  κατά το ήμισυ. Οι φοιτητές συναντήθηκαν σήμερα  με τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα , τον αντιδήμαρχο παιδείας του δήμου Λαμιέων Παναγιώτη Παρχαρίδη  αλλά και τον πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Νίκο Γούλα προκειμένου να βρεθούν τρόποι να μειωθεί  η κάρτα απεριορίστων διαδρομών  απο τα 28  ευρώ που κοστίζει σήμερα  στα 14 ευρώ…

Οι φοιτητές  δηλώνουν πως η ακρίβεια έχει οδηγήσεις τις οικογένειές τους  να  μειώσουν τα χρήματα που τους στέλνουν κάθε μήνα για την διαβίωσή τους ..

Το αστικό ΚΤΕΛ έχει ήδη απαντήσει πως  δεν του επιτρέπουν  τα οικονομικά δεδομένα  για μείωση στην τιμή της κάρτας  ενώ ήδη η Λαμία έχει την φθηνότερη κάρτα απεριορίστων διαδρομών…

Τόσο η περιφέρεια όσο και ο ΄δήμος Λαμιέων εξέφρασαν την θέληση  να βοηθήσουν  τους φοιτητές  αλλά θα πρέπει να βρεθεί η πηγή χρηματοδότησης  αλλά και ο τρόπος που κάτι τέτοιο  θα είναι νόμιμο. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν και πρέπει να εξεταστεί οποιαδήποτε οικονομική παρέμβαση και από την Περιφέρεια και από τον δήμο, τόνισαν οι κ.κ.Σανίδας και Παρχαρίδης. Η περιφέρεια αναμένεται να εξετάσει το θέμα τις επόμενες  ημέρες ενώ ο αντιδήμαρχος παιδείας  θα ενημερώσει τον δήμαρχο Λαμιέων προκειμένου να βρεθεί λύση.
Οι φοιτητές  αναμένεται να παραστούν αύριο Τετάρτη  στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Λαμιέων προκειμένου να θέσουν το θέμα  στο σώμα.

Δείτε εικόνες

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version