Διπλή αποστολή είχε το βράδυ της Δευτέρας λίγο μετά τις 10:00 επί της οδού Αθηνών η πυροσβεστική υπηρεσία.
Η αρχική κλήση είχε να κάνει με φωτιά η οποία ξέσπασε σε καμινάδα σπιτιού στο σημείο με τους πυροσβέστες να φτάνουν άμεσα με δύο οχήματα και πέντε άντρες προκειμένου να προχωρήσουν σε κατάσβεση.

Αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους στην πρώτη περίπτωση χωρίς να λάβει περαιτέρω έκταση η φωτιά και παρότι το σπίτι γέμισε καπνούς εν συνεχεία οι γείτονες τους προειδοποίησαν για την ετοιμόρροπη σκέπη ενός ακατοικητου παλαιού σπιτιού επί της Αθηνών 18.
Οι πυροσβέστες έκαναν χρήση της πτυσσόμενης σκάλας και αφού έφτασαν στη σκεπή μετακίνησαν κάποια κεραμίδια τα οποία ήταν επίφοβα να πέσουν σε κεφάλι διερχόμενου η σε αυτοκίνητο. Σε κάθε περίπτωση όμως χρειάζεται περαιτέρω επέμβαση για να μην συμβεί κάτι άσχημο.


Αφού βεβαιώθηκαν ότι και στις δύο περιπτώσεις δεν υπήρχε κάποιος περαιτέρω κίνδυνος αποχώρησαν από το σημείο κάνοντας διπλή δουλειά…
Δειτε εικόνες και βίντεο













Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.