Κλείνει η ΔΟΥ Χαλκίδας μετά το σκάνδαλο με το κύκλωμα εφοριακών

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Στο κλείσιμο της ΔΟΥ  Χαλκίδας μετά το σκάνδαλο με το κύκλωμα των εφοριακών που ξέσπασε φαίνεται να έχουν καταλήξει οι Αρχές.

«Η εφορία της Χαλκίδας θα κλείσει – σύμφωνα με το evima.gr- και όλο αυτό δυστυχώς θα «πάρει μπάλα» τους υπαλλήλους που δεν είχαν καμία σχέση με το κύκλωμα, αλλά και τους ίδιους τους πολίτες οι οποίοι θα χρειάζεται να μετακινούνται μέχρι την εφορία της Αθήνας για να διευθετήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Η απομάκρυνση των επίορκων υπαλλήλων, αλλά και η εικόνα της ΔΟΥ στην περιοχή έχει αποτελέσει «ανοιχτή πληγή» για της ΑΑΔΕ και υπάρχουν σκέψεις στο να λειτουργεί από εδώ και μπρος περίπου σαν ΚΕΠ.

Σε κάθε περίπτωση, η βάση της εφορίας πλέον δεν θα είναι κατά πάσα πιθανότητα στη  Χαλκίδα, τουλάχιστον μέχρι να κλείσει η πολύκροτη υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι εργαζόμενοι στη ΔΟΥ  Χαλκίδας ετοιμάζουν κινητοποιήσεις προκειμένου το παραπάνω να μην συντελεστεί.

Tην ίδια ώρα, σοκάρει την Εύβοια η καταγγελία επιχειρηματία ότι βουλευτές κάλυπταν το κύκλωμα εφοριακών στη ΔΟΥ  Χαλκίδας.
Όπως σημείωσε, υπάρχει φόβος στην περιοχή γιατί εμπλέκονται και βουλευτές.

πηγή evima.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version