Αλλάζει ο καιρός το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25.02.24). Ένα νέο «κύμα» με βροχές, καταιγίδες και βοριάδες αναμένεται να χτυπήσει τη χώρα μας.
Όπως προβλέπει ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, έως την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει άστατος και από το Σάββατο ένα νέο «κύμα» κακοκαιρίας από την Ιταλία θα κάνει την εμφάνισή του, επηρεάζοντας πολλές περιοχές της χώρας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το νέο «κύμα» θα φέρει βοριάδες το Σάββατο και στη συνέχεια, την Κυριακή θα κινηθεί ανατολικά με βροχές και καταιγίδες.
Σήμερα, Τετάρτη βροχερό θα είναι το καιρικό σκηνικό σε πολλές περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι τους 17 βαθμούς Κελσίου.
Συγκεκριμένα, στην Πελοπόννησο, το νότιο Ιόνιο και τη δυτική Κρήτη, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές βροχές στα ηπειρωτικά και πιθανόν στις Κυκλάδες.
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.