“Θα το σηκώσουμε και αυτό…” λένε οι Λαμιώτες για την αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φιορεντίνα – στήνεται videowall ; (Vid)

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Μεγάλη αισιοδοξία υπάρχει στους φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι ανυπομονούν για την αποψινή αναμέτρηση με την Φιορεντίνα στον τελικό του Europa Conference League. Όπως δηλώνουν στην κάμερα του Lamianow.gr “θα το σηκώσουμε και αυτό.

Θα καθαρίσουμε την Φιορεντίνα και θα το πάρουμε στην Αγιά Σοφιά για όλη την Ελλάδα” λένε φίλοι των “ερυθρολεύκων”. Επίσης οι Λαμιώτες μίλησαν για την μεγάλη επιτυχία του Παναθηναικού, να κατακτήσει το 7ο ευρωπαϊκό.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις που έκαναν οι Λαμιώτες την Τρίτη 28 Μαιου, παραμονές του τελικού του Europa Conference League.

Και videowall στην Πλατεία Ελευθερίας;

Στο μεταξύ όπως ειπώθηκε χθες το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο Λαμιέων επιχειρηματίες από τις καφετέριες στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Ελευθερίας αιτήθηκαν την τοποθέτηση wallpaper για να παρακολουθήσουν οι πολίτες την αναμέτρηση του Ολυμπιακού.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάνθηκε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να προχωρήσουν οι επιχειρηματίες στην συγκεκριμένη κίνηση μιας και πρόκειται για δική τους πρωτοβουλία με δικά τους έξοδα

Μένει λοιπόν να δούμε αν θα στηθεί…

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version