Η βασιλική πρόσκληση που εστάλη στον Λευκό Οίκο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ αφορά μόνο τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και την πρώτη κυρία Τζιλ, ανέφερε τη Δευτέρα στους δημοσιογράφους η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Καρίν Ζαν-Πιερ.
Το γεγονός αυτό υποδηλώνει ότι ο Μπάιντεν δεν θα μπορεί να συγκεντρώσει γύρω του μια αντιπροσωπεία για να παραστεί στην κηδεία που θα τελεστεί στις 19 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο.
Ο Αμερικανός πρόεδρος θα αναχωρήσει για τη Βρετανία το Σάββατο.

Σημείωση: Τα σχόλια που εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα αποτελούν προσωπικές απόψεις των χρηστών που τα δημοσίευσαν και δεν εκφράζουν απαραίτητα τις θέσεις ή απόψεις του Lamianow.gr.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, σχόλια που έχουν διατυπωθεί δημόσια σε κοινωνικά δίκτυα ενδέχεται να εμφανίζονται κάτω από τα άρθρα, όταν έχουν δημοσιευθεί κάτω από σχετικές αναρτήσεις του ίδιου άρθρου. Το Lamianow.gr δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των σχολίων.
Αν κάποιο σχόλιο θεωρείτε ότι παραβιάζει δικαιώματα, είναι προσβλητικό ή έχει αποσυρθεί από την αρχική του πηγή, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο lamianow.gr@gmail.com για την άμεση αφαίρεσή του.