Δήμος Λαμιέων: Έκτακτη – εσωτερική – συνεδρίαση για τα οικονομικά του δήμου

Lamianow.gr 2 comments
1 Min Read

Έκτακτη εσωτερική συνεδρίαση στον δήμο Λαμιέων αναμένεται βάσει πληροφοριών του lamianow.gr να πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (26.2) στο δημαρχείο με αφορμή την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ στο πλαίσιο της συγκέντρωσης των οικονομικών υποχρεώσεων φέρεται να έχουν εντοπιστεί “ανοίγματα” και χρέη προς τρίτους τα οποία προκαλούν -τουλάχιστον για την ώρα- οικονομικό εμπόδιο στην ομαλή λειτουργία του δήμου Λαμιέων.

Οι ίδιες πληροφορίες που μένει -φυσικά- να επιβεβαιωθούν και από επίσημα χείλη μιλούν για φερόμενη “τρύπα” περίπου 600.000 ευρώ στον ισολογισμό (που ενδεχομένως να επιφέρουν κάποια απένταξη άλλων δαπανών για να ισοσκελιστεί ο ισολογισμός) αλλά και φερόμενες υποχρεώσεις άνω του μισού εκατομμύριου ευρώ του δήμου προς τρίτους που μένει να εξακριβωθούν αν προκύπτουν και πως προέκυψαν.

Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά αναμένεται να εξακριβωθούν πλήρως, τι ισχύει και τι όχι, το προσεχές διάστημα όπου κατά τις ίδιες πληροφορίες ορκωτοί λογιστές θα ελέγξουν αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία του δήμου Λαμιέων.

Μετά από όλα τα παραπάνω ο δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου ζήτησε από αντιδημάρχους και υπεύθυνους των υπηρεσιών επί των οικονομικών ζητημάτων έκτακτη συνεδρίαση ώστε να αποσαφηνιστεί ξεκάθαρα τι συμβαίνει.

Share This Article
2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version