Φθιώτιδα: Αντάμωσαν οι κυνηγοί στο Περίβλεπτο – τα “πηγαδάκια” οι εξελίξεις και οι εκλογές στο… Επιμελητήριο (Φωτό)

LamiaNow News 1 comment
2 Min Read

Για μία ακόμη χρονιά την τελευταία Κυριακή του Φεβρουαρίου οι κυνηγοί της Φθιώτιδας αντάμωσαν στο Περίβλεπτο του δήμου Μακρακωμης.

Δεκάδες κυνηγοί αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της αυτοδιοίκησης αλλά και φορέων  της περιοχής μας έδωσαν το παρών το πρωί  της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου, στην 26η  συνάντηση που οργάνωσε ο πρώην υπουργός στο Περίβλεπτο Φθιώτιδας. Παρά το ψιλόβροχο κανείς δεν πτοήθηκε.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποιήθηκε υπό την ευλογία του Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών ενώ έδωσαν και πήραν τα πηγαδάκια αναφορικά με τις εξελίξεις τόσο στον πρώτο αλλά και δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης. Άλλωστε προερχόμαστε από μια έντονη πολιτικά χρόνια με συνεχείς κάλπες.

Συν τις άλλοις, συζητήθηκαν οι πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις σε επιπέδο επιτελικού κράτους και νομοσχεδίων (γάμος ομόφυλων και ιδιωτικοποίηση των Πανεπιστημίων, απογευματινά χειρουργεία στα νοσοκομεία) αλλά και τα όσα θα τρέξουν από εδώ και στο εξής.

Οι κάλπες στο Επιμελητήριο

Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι μια χώρα όπου θα στηθούν κάλπες -στα τέλη του έτους – και στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας και οι διεργασίες για τον καταρτισμό των συνδυασμών που θα συμμετάσχουν δίνουν και παίρνουν.

Μέχρι στιγμής και βάσει της φημολογίας που υπάρχει χώρις το οτιδήποτε να θεωρείται δεδομένο ενδιαφέρον προκειμένου να διεκδικήσουν την ηγεσία του ΕΒΕ Φθιώτιδας φέρεται να έχουν εκδηλώσει ο νυν πρόεδρος Θανάσης Κυρίτσης, οπως επίσης και οι Χρυσόστομος Καρελης και Χρήστος Σανιδας.

Σε κάθε περίπτωση οι ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν και έχουμε αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά μας αναφορικά με τις τελικές υποψηφιότητες.

Όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στο Περίβλεπτο εκτός του ότι αντάλλαξαν άποψεις για τα θέματα της επικαιρότητας, διασκέδασαν, έφαγαν, ήπιαν και χόρεψαν ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά…

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό

Share This Article
1 Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version