Τέλος τα δρομολόγια από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς Σποράδες: “Πλήγμα του τουρισμού της περιοχής και της Φθιώτιδας” – ΒΙΝΤΕΟ

Lamianow.gr 4 comments
1 Min Read
Τέλος τα δρομολόγια από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς Σποράδες

Δεν θα υφίσταται πλέον δρομολόγιο από τον Άγιο Κωνσταντίνο προς τα νησιά των Σποράδων διαμηνύει με ξεκάθαρο τρόπο ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χρήστος Στυλιανίδης, σε έγγραφη απάντησή του, μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, ο οποίος και καλεί τα Κυβερνητικά στελέχη στην περιοχή να πάρουν θέση και να αποτρέψουν τη δυσμενή εξέλιξη.

“Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση για οριστικό τέλος αλλά γνωρίζουμε ότι η εταιρεία ζήτησε να αλλάξει το πλοίο δρομολόγιο” δηλώνει στο Lamia Now ο λιμενάρχης Στυλίδας Ευθύμιος Βέτσικας.

Όπως τονίζει η αιτία είναι η πληθώρα καταγγελιών που δεχόταν το συγκεκριμένο πλοίο καθώς τα απόνερά του δημιουργούσαν προβλήματα στους λουόμενους στις παραλίες κυρίως της Γλύφας και της Χαλκίδας. Ο κ. Βέτσικας τόνισε ότι πρόκειται για πλήγμα του τουρισμού της περιοχής και του νομού Φθιώτιδας.

Δείτε το video:

Share This Article
4 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version