ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ολοταχώς για τρίτη διάσπαση;

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Στην αρχή της σημερινής του ομιλίας ο κύριος Κασσελάκης αφού για μια ακόμη φορά έκανε λόγο για υπονομευτές επέμεινε στην διεξαγωγή των εκλογών στις 10 Μαρτίου, παρότι ήξερε πως θα υπήρχε διαφωνία από την Όλγα Γεροβασίλη.

Με μια δακρύβρεχτη ομιλία, ζητώντας μάλιστα από τα μέλη να σηκωθούν και να τον χειροκροτήσουν (!) εμφανίστηκε αποφασισμένος να περάσει τη δική του γραμμή στο συνέδριο, χρησιμοποιώντας μάλιστα εκφράσεις κάποιων συνέδρων και μελών προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις για την μεταστροφή της στάσης του.

Η κυρία Όλγα Γεροβασίλη δεν άφησε αναπάντητα τα όσα είπε ο κύριος Κασσελάκης και ουσιαστικά τον εξέθεσε λέγοντάς του πως «αν θες εκλογές στις 10 Μαρτίου, κάντες μόνος σου για να δούμε τι θα πάρεις»!

Πλέον, μετά από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως εκλογές δεν θα γίνουν και πως ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τους υποστηρικτές του θα παραμείνει στην ηγεσία τουλάχιστον μέχρι τις Ευρωεκλογές, οι οποίες είναι προγραμματισμένες για τον προσεχή Ιούνιο.

Το ζητούμενο είναι πώς θα μπορέσει ο Κασσελάκης συνεννοηθεί με όσους τον αμφισβητούν και πώς ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποφύγει την εκλογική πανωλεθρία.

Μάλλον, ο κύριος Κασσελάκης δεν λαμβάνει σοβαρά υπόψιν του τις δημοσκοπήσεις, η πλειοψηφία των οποίων δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ τρίτο κόμμα και συνεχίζει με αυταρχικό τρόπο να λέει πως θέλει να τα αλλάξει όλα.

Άραγε τι θα κάνουν η Όλγα Γεροβασίλη, ο Αλέκος Φλαμπουράρης, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Χρήστος Σπίρτζης και πολλοί άλλοι ακόμα που δεν εμπιστεύονται τον κύριο Κασσελάκη;

Πηγή: newsbomb.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version