Στον ΣΥΡΙΖΑ στήνουν τέσσερις κάλπες: Για Πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές και Οργανώσεις

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read
Πρώτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο, Πέμπτη 22 φεβρουαρίου 2024. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Τέσσερις κάλπες για Πρόεδρο, Κεντρική Επιτροπή, Νομαρχιακές και Οργανώσεις οδεύει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Στέφανο Κασσελάκη να τονίζει ότι «θα πάμε, λοιπόν, σε τετραπλές εκλογές, οργανώσεις μελών, Νομαρχιακές, Κεντρική Επιτροπή και Πρόεδρο».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας με αυτό τον τρόπο στους εσωκομματικούς διαφωνούντες σηκώνοντας το γάντι που του πέταξε νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε. «Βρείτε μου αντίπαλο. Βρείτε μου αντίπαλο και πάμε» δήλωσε από το βήμα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «εγώ πρόεδρος υπό προθεσμία δε γίνομαι, και το δήλωσα ήδη από την Τρίτη. Θα κριθώ – και πολύ σκληρά – στις πρώτες εθνικές εκλογές» πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Όσοι πίστεψαν ότι φυτεύτηκα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα θα δουν τις δικές μου ρίζες. Προσφεύγω στις ρίζες μου: Στα μέλη και στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν πλήρη οδικό χάρτη για επανεκλογή, επανίδρυση και επάνοδο του ΣΥΡΙΖΑ ως κυβερνώσα παράταξη» δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Δε με κρατάει κανείς. Μόνο ο κόσμος. Ο κόσμος που στάθηκε στις ουρές. Και θα ξανασταθεί, για να έχει φωνή και ελπίδα. Είμαι εδώ. Είμαι όρθιος. Είμαι έτοιμος» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version