Στη Λαμία ο Δημήτρης Κουτσούμπας: Το μήνυμα των Ευρωεκλογών, η συζήτηση με τους πολίτες και οι selfies με τους μικρούς Λαμιώτες (φωτο,βιντεο)

Lamianow.gr 2 comments
1 Min Read
Στη Λαμία ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Στη Λαμία βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, στο πλαίσιο της περιοδείας του για τις Ευρωεκλογές 2024.

Πρώτη του στάση το εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ στην πλατεία Πάρκου, όπου συνομίλησε με πολίτες και τον υποδέχτηκε ο Κώστας Μπασδέκης , μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Νότης Μαριάς, καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης και πρώην ευρωβουλευτής, η Ανδριάνα Μπαφούτσου, γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας.

Σε δηλώσεις του έστειλε το μήνυμα για συμμετοχή στις Ευρωεκλογές προς όλους τους πολίτες, τονίζοντας πως πρέπει το ΚΚΕ να βγει ακόμη πιο δυνατό και σε αυτές τις κάλπες.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας μαζί με συνεργάτες και ψηφοφόρους περπάτησε στο κέντρο της πόλης όπου χαιρέτησε του Λαμιώτες και συζήτησε μαζί τους, ενώ δεν ήταν λίγοι οι μικροί Λαμιώτες που τον σταμάτησαν κατά τη διάρκεια της βόλτας του στο κέντρο της πόλης, για μία selfie.

Δείτε το video:

Δείτε φωτογραφίες:

Share This Article
2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version