Πώς συνδέεται το δυστύχημα του Προέδρου του Ιράν με το Ισραήλ και πώς επηρεάζει τον υπόλοιπο πλανήτη; / Ο  Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Κώστας Υφαντής απαντά στο Lamia Now – BINTEO

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read
Πώς συνδέεται το δυστύχημα του Προέδρου του Ιράν με το Ισραήλ & πώς επηρεάζει τον υπόλοιπο πλανήτη;

Δεν επηρεάζει την Ευρώπη, αλλά και τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, το τραγικό δυστύχημα του Προέδρου του Ιράν, του Υπουργού Εξωτερικών, αλλά και σημαντικών στελεχών, αναφέρει μιλώντας στην εκπομπή του lamianow.gr “Ανοσία στην… Ανοησία” με τον Πάνο Κατσώνη, στον Lamia Polis 87,7, ο γνωστός Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων, Κώστας Υφαντής, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα δυστύχημα από αυτά που δυστυχώς συμβαίνουν σπάνια και είναι απίθανο να συνδέεται με το Ισραήλ.

“Υπάρχει μία υπέρτατη αρχή στο Ιράν και αυτή η αρχή είναι το Συμβούλιο των Κληρικών, οι οποίοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο της πολιτικής και του κράτους. Ο Πρόεδρος ήταν επιλογή τους. Το καθεστώς στο Ιράν δεν πρόκειται να κλονιστεί,”συμπληρώνει.

“Είναι απίθανο το συγκεκριμένο δυστύχημα να συνδέεται το Ισραήλ. Δεν είχε κάτι να κερδίσει το Ισραήλ από αυτή την υπόθεση, ακόμη και αν πάμε σε θεωρίες συνωμοσίας. Ήταν ένα δυστύχημα από αυτά που δυστυχώς συμβαίνουν σπάνια.”, καταλήγει.

Δείτε το video:

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version