Παναγιώτης Στάθης: «Όταν έφυγε ο αδελφός μου άλλαξα τελείως σαν άνθρωπος» λέει δακρυσμένος

Lamianow.gr Add a Comment
2 Min Read

Συγκινεί ο Παναγιώτης Στάθης για την απώλεια του αδελφού του. «Ήταν μόλις 47 ετών, έφυγε αιφνιδιαστικά», εξομολογείται ο γνωστός δημοσιογράφος σε συνέντευξή του στο One Channel.

«Υπάρχει μία φράση που μου είχε πει η μάνα μου: υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να γίνεσαι πέτρα. Αυτό ήταν μια τέτοια στιγμή», λέει, συγκλονισμένος, ο Παναγιώτης Στάθης στο One Channel για τον ξαφνικό χαμό του αδελφού του, Μανώλη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής άνοιξε την καρδιά του στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε συγκινημένος στις δύο τραγικές απώλειες της ζωής του, εκείνες του πατέρα και του μεγαλύτερου αδελφού του:

«Τον πατέρα μου τον έχασα μικρός. Δύσκολη κατάσταση. Αυτό μας έδεσε περισσότερο με τη μάνα μου και τον αδελφό μου. Η μάνα μου μας μεγάλωσε μόνη της, ήταν αγρότισσα, δούλευε στα χωράφια. Ο μοναδικός ήρωας που ξέρω, είναι η μάνα μου», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης.

«Ο θάνατος του αδελφού μου, του Μανώλη, άλλαξε εντελώς τη ζωή μου. Ο θάνατος του πατέρα μου ήταν μεγάλο χτύπημα, όταν όμως έφυγε ο αδελφός μου, άλλαξα τελείως σαν άνθρωπος», εξομολογείται στη συνέχεια ο δημοσιογράφος.

«Ήταν κεραμίδα. Έφυγε 47 ετών, εντελώς αιφνιδιαστικά… Αν έχασα τον πατέρα μου μια φορά, με τον αδελφό μου ήταν σαν να τον έχασα δεύτερη φορά. Έτσι είναι όμως η ζωή. Η ζωή σου δείχνει έναν δρόμο», περιγράφει ο Παναγιώτης Στάθης με δάκρυα στα μάτια.

«Υπάρχει μία φράση που μου είχε πει η μάνα μου: υπάρχουν στιγμές που θα πρέπει να γίνεσαι πέτρα. Αυτό ήταν μια τέτοια στιγμή. Και γίνεσαι αναγκαστικά. Εκ των πραγμάτων γίνεσαι», κατέληξε στην ιστορία του ο Παναγιώτης Στάθης.

newsit.gr

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version