Λαμία: 3 συλλήψεις για ρευματοκλοπή σε οικισμό

Lamianow.gr Add a Comment
1 Min Read

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, στο πλαίσιο του ευρύτερου σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, πραγματοποιήθηκε χθες (27-05-2024) το πρωί, σε οικισμό ευρύτερης περιοχής της Λαμίας Φθιώτιδας.

Στην συγκεκριμένη επιχείρηση, η οποία είχε ως στόχο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και ειδικότερα την καταπολέμηση των ρευματοκλοπών,  συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και της Ο.Π.Κ.Ε. της ίδιας Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε (30) άτομα, προσήχθησαν και συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ αρμόδιο κλιμάκιο του Τεχνικού Τομέα του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Λαμίας που κλήθηκε και παρέστη στην επιχείρηση, προέβη στην αποσύνδεση των παράνομων ηλεκτροδοτήσεων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ οι δράσεις αυτές που έχουν ως σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version