Ευκαιρία για ξεμούδιασμα και πρώτα συμπεράσματα/ Παναιτωλικός – ΠΑΣ Λαμία 1-0 (Φωτό)

Lamianow.gr Add a Comment
3 Min Read

Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για τον ΠΑΣ Λαμία με τους κυανόλευκους να έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν, ξεφεύγοντας από την ρουτίνα των προπονήσεων αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι που βρήκε νικητές τους Αγρινιώτες.

Αποστολή Καρπενήσι: Λάμπρος Αρναούτογλου – Νίκος Μώκος 

Το παιχνίδι δεν προσφέρεται για εξαγωγή συμπερασμάτων καθώς πρόκειται για την πρώτη συνύπαρξη των ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Λαμία σε συνθήκες αγώνα ωστόσο προσφέρεται σίγουρα για εξαγωγή συμπερασμάτων από τον Μαρίνο Σατσιά ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει τους ποδοσφαιριστές του και αν αυτοί τηρούν τις οδηγίες του εντός αγωνιστικού χώρου!

Αγωνιστικά η Λαμία παρατάχθηκε με τους Σουρδή, Τερεζίου, Γιαννούτσο, Γυφτομήτρο, Κορνέζο, Σιόλο, Δοϊρανλή, Μέκιτ, Καψάλη, Σιμόνι και Τσιάκα!

Στο 7′ κάθετη του Δοιρανλή στον Σιμόνι η μπαλιά ήταν λίγο πιο δυνατή με τον επιθετικό των κυανόλευκων να μην προλαβαίνει!

Τρία λεπτά αργότερα, κόρνερ από δεξιά για τον Παναιτωλικό, κεφάλια του Μλάντεν η μπάλα πέρασε άουτ!

Στο16′ μακρινό σουτ του Ντίας για τους Αγρινιώτες,, η μπάλα είχε την ίδια κατάληξη.

Στο 40′ σέντρα Μπακάκη από δεξιά, κεφάλια Αναστασόπουλου εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ ο Σουρδής.

Στη τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Μέκιτς σούταρε δυνατά με τη μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ!

Στην επανάληψη ο Μαρίνος Σατσιάς πέρασε στο παιχνίδι τους Ρατον, Αντράντε, Νούνιες, Βλαχομήτρο, Μαργαρίτη, Φουρτάδο, Ντεντάκη, Λέικ, Τερεζίου, Νικολόπουλο και Αθανασακόπουλο αλλάζοντας τα 10/11 της ομάδας του.

Στο 46′ σούταρε ο Λέικ με τη μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναιτωλικός έκανε το 1-0.

Από βαθιά μπαλιά στη πλάτη της άμυνας της Λαμίας ο Κακιώνης πλασαρε εύστοχα τον Ρατον ανοίγοντας το σκορ για τους Αγρινιώτες.

Ένα λεπτό αργότερα η Λαμία πάτησε περιοχή από τα αριστερά με τον Τερεζιου να βρίσκει ωραία τον Βλαχομήτρο, αυτός έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Παντελάκη με τον διαιτητή να μην δίνει το πέναλτι!

Στο 76′ ο Παναιτωλικός είχε ακόμη μια καλή στιγμή με τον Πέρες να σουτάρει εκτός περιοχής ωστόσο η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Ρατόν!

Φοβερή στιγμή για τη Λαμία στο 82ο λεπτό με τον Αθανασακόπουλο να εκτελεί φάουλ, ο Ντεντάκης σέντραρε στη καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού με τον προωθημένο για τη φάση Νικολόπουλο να πιάνει την κεφαλιά και τον Στεργιάκη να απομακρύνει ενστικτωδώς!

Το παιχνίδι δεν είχε να μας δώσει κάτι περισσότερο με τον ΠΑΣ Λαμία να συνεχίζει το χτίσιμο του τις επόμενες ημέρες!

Share This Article
Leave a comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version