Δεν τα βρήκαν ΠΑΣ Λαμία – Βόκολος – άμεσα οι εξελίξεις για αντικαταστάτη

Μπορεί η Λαμία να πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της, μπαίνοντας για πρώτη φορά στα play off, ωστόσο τα πράγματα αλλάζουν ενόψει της νέας χρονιάς. Η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, καθώς ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας.

Lamianow.gr 3 comments
2 Min Read

ΠΑΣ Λαμία και Λεωνίδας Βόκολος θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους…

Στη χθεσινή εκπομπή του LamiaPolis 87,7 το Διπλό Μαρκάρισμα, ακούσατε πως η διοίκηση της Λαμίας και ο Λεωνίδας Βόκολος θα είχαν μία τελευταία συνάντηση για να συζητήσουν το μέλλον του Έλληνα προπονητή στην ομάδα.

Το βράδυ της Τρίτης αθηναϊκά ΜΜΕ αναφέρου. πως οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και πως θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους…

Ο 53χρονος προπονητής έχει χαιρετήσει ήδη όλους τους συνεργάτες του και τους ποδοσφαιριστές και ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ενώ το μόνο που απομένει για την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Διαβάστε το δημοσίευμα του ERTSports που γνωστοποίησε το διαζυγιο:

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Τρίτη (21/5) η Λαμία, καθώς ο Λεωνίδας Βόκολος αποτελεί παρελθόν από το τιμόνι της ομάδας της Φθιώτιδας.

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν, στην οποία οδήγησε τη Λαμία για πρώτη φορά στην ιστορία της στην 6η θέση και στα playoffs της Super League, ο 53χρονος Έλληνας προπονητής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Φθιώτιδας.

Δεν βρέθηκε η χρυσή τομή εν όψει της νέας σεζόν ανάμεσα στη διοίκηση και τον Έλληνα προπονητή, ο οποίος… χαιρέτησε και, πλέον, θα ψάξει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο διάδοχος του Βόκολου

Μπορεί το διαζύγιο να ήρθε σήμερα, σε αντίθεση με τα όσα προέκυπταν από το ρεπορτάζ το τελευταίο διάστημα σχετικά με κοινή πρόθεση ανανέωσης της συνεργασίας, ωστόσο οι κυανόλευκοι δεν θα βγουν ξαφνικά στην αγορά για προπονητή…

Υπάρχει η σχετική λίστα με τους διαθέσιμους προπονητές που κρίνεται πως ταιριάζουν στο project που σκέφτονται οι κυανόλευκοι τη νέα σεζόν και πλέον θα αρχίσουν να ενεργοποιούνται οι περιπτώσεις αυτές. Μάλιστα οι κινήσεις αναμένονται σχετικά άμεσα προκειμένου να καταστρωθεί το πλάνο της νέας σεζόν.

Share This Article
3 Comments
  • Θα βρουμε κανεναν που δεν τον ξερει ουτε η μανα του, τα Χριστουγενα θα τον αλαξουμε μετα οκτω ηττες, αν ειμαστε τυχεροι θα παιξουμε μπαραζ παραμονης, με υπηρεσιακο προπονητη ,και παει κλαιγοντας , οχι κοροιδα ειμαστε να εχουμε πετυχημενο προπονητη . Μηπως , λεω εγω , το Μονστηρι δεν ειναι καλα…………μαλλον δεν ειναι με τα συγκαλα του.

  • ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΣΑ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ( ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ) ΒΟΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ “ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΙΔΕΙΝ” !!!

  • Μέγα λάθος. Αλλού γράφουν ότι δεν ήταν για το οικονομικό, αλλά για τον σχεδιασμό. Κι επειδή κανείς προπονητής δεν ζητά μικρότερο μπάτζετ, όλοι καταλαβαίνουμε. Εξαλλου είδαμε τι έγινε μεσουσης της περιόδου. Φτάσαμε να παίξουμε με σέντερ φορ τον Μαλτσι γιατί έφυγαν οι δύο βασικοί επιθετικοι. Και για να μην πουν τα τρολακια οτι όλο γκρινιάζουμε, όλοι δωσαμε συγχαρητηρια στη διοίκηση που κράτησε τον Βοκολο και έφερε τον Καρλιτος. Και πάρα τα ατυχα αποτελέσματα (Βόλος, Σέρρες, Κηφισιά) στηρίξαμε την ομάδα. Αντε πάλι καρδιοχτυπια. Ευχαριστούμε Λεωνίδα, αλλά δεν μας άξιζες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version