Τραγωδία: Θαμμένο στα συντρίμια του πολέμου το πτυχίο γνωστού Λαμιώτη

5

Η ιστορία ξεκινάει στις αρχές της δεκαετίας του ’90 όταν γνωστός σήμερα Λαμιώτης, ασχολούμενος και με τα κοινά, σπουδάζει –κατά δήλωσή του- σε πανεπιστήμιο της πρώην Γιουγκοσλαβίας.

Λίγα χρόνια αργότερα αναλαμβάνει επαγγελματική δράση στη Λαμία, σε έναν χώρο που τυγχάνει και προβολής. Στον ίδιο χώρο, συνεχίζει να εργάζεται και σήμερα ενώ κατέχει και «καρέκλα» στην αυτοδιοίκηση.

Που είναι όμως το τραγελαφικό της υπόθεσης;

Σύμφωνα με εγκυρότατες και καλά πληροφορημένες πηγές μας, ο εν λόγω γνωστός Λαμιώτης παρά το ότι δηλώνει –τόσο στον επαγγελματικό του χώρο όσο και στις προεκλογικές του κάρτες- ότι κατέχει πτυχία, ούτε ένα από αυτά….δεν έχει δει ανθρώπου μάτι. Σύμφωνα το ρεπορτάζ, το γεγονός είναι γνωστό στους άνωθεν του, οι οποίοι όμως προφανώς τον καλύπτουν, αφού κατά τα άλλα είναι καλό παιδί, συνεργάσιμο και δεν ψηφίζει ποτέ «όχι».

Να σημειωθεί ότι στο παρελθόν, συμπολίτες μας, στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας, του ζήτησαν να τους καταθέσει τους τίτλους σπουδών του. Μάταια περίμεναν όμως…

Όταν δε, έγιναν επίμονοι και πιεστικοί, η απάντηση που έλαβαν ήταν…ότι το πανεπιστήμιο που σπούδαζε βομβαρδίστηκε και χάθηκαν τα αρχεία! 

Ειδικά εκπαιδευμένοι κομάντος ανέλαβαν να βρουν το πτυχίο στα συντρίμια του κτιρίου, πλην όμως δεν τα κατάφεραν. (Η φωτό είναι μια απεγνωσμένη προσπάθεια του συντάκτη, να δει το θέμα με χιούμορ)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop IMBNet

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λαμιώτης ..για να παρατηθεί κάποιος πρέπει τουλάχιστον να έχει κάποιες αξίες στην ζωή του,αν κατάλαβα καλά,για ποιον έχει γραφτεί το άρθρο,αυτός δεν έχει καμία..!!!

  2. Μετά τον Διαμανταρα να περιμενουμε και άλλη παραίτηση…λέω εγώ τώρα!

  3. Μήπως είναι και νυν δήμαρχος; Και όχι στον δήμο Λαμιέων αλλά σε αλλον της Περιφέρειας; Για διαφωτιστε μας…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ