«Άσπρισαν» τα ορεινά της Φθιώτιδας Ι «Κατάλευκο» το Γαρδίκι! (εικόνες)

0

Ο «Θησέας» έχει βάλει στο επίκεντρο την Φθιώτιδα και πέραν των έντονων βροχοπτώσεων στα πεδινά, αρκετά ορεινά σημεία έχουν καλυφθεί από το χιόνι. Έντονη χιονόπτωση έχουμε από το βράδυ της Παρασκευής μέχρι και αυτή την ώρα στο Γαρδίκι Ομιλαίων και στα ορεινά χωριά της Οίτης.

Για την ώρα και βάσει της νεότερης επικοινωνίας που είχε το Lamianow με τις αρχές δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα σε σημεία του Εθνικού Οδικού Δικτύου. Χιονόπτωση έχουμε από τον Τυμφρηστό και πάνω προς Καρπενήσι, όπου καλό θα ήταν να έχετε αλυσίδες.

Δείτε εικόνες από το κατάλευκο Γαρδίκι Ομιλαίων

Στην Βόρεια Φθιώτιδα οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές ωστόσο για την ώρα δεν έχει σημειωθεί χιονόπτωση προς Δομοκό όπου η κίνηση πραγματοποιείται απόλυτα ομαλά. Το ίδιο και προς Μπράλο. Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ τα φαινόμενα θα είναι ακόμη πιο έντονα μεσημεριανές και απογευματινές ώρες ενώ δεν αποκλείεται η χιονόπτωση να κατηφορίσει ως τα… 600 μέτρα.

Στην περιοχή της Λαμίας η Τροχαία έκλεισε προληπτικά την δίοδο του Ξηριά προς Ροδίτσα και Μεγάλη Βρύση ενώ οι αρχές είναι σε επιφυλακή για να μην φουσκώσει ο Σπερχειός και έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Eshop IMBNet

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ